Automatizácia skladu novou generáciou WMS systémov | Videoprednáška

25.12.2019

Automatizácia skladu novou generáciou WMS systémov  Videoprednáška

Digitálne technológie a digitalizácia posúvajú zásobovanie a riadenie skladu na novú úroveň. Aktuálny trend intenzívnejšej integrácie zásobovacieho reťazca a nasadzovania inteligentných riešení na riadenie materiálových tokov sa prejavuje aj pri digitalizácii a automatizácii skladov. Súčasné WMS systémy už nahrádza nová generácia inteligentných riadiacich WES platforiem s rozšírenou modularitou a škálovatelnosťou.

Procesy logistiky a riadenia materiálového toku sa nachádzajú uprostred éry digitálnej renesancie. Nové technológie a princípy, ktoré so sebou prináša štvrtá priemyselná revolúcia a nástup inteligentného priemyslu, transformujú postupy a procesy riadenia zásob, tokov a vnútropodnikovej logistiky. Sklady a skladové procesy sa často stávajú prvým krokom pri automatizácii zásobovacieho reťazca a logistiky aj vzhľadom na neustále rastúce odvetvie e-Commerce.

Technológie z inventára štvrtej priemyselnej revolúcie ako Internet služieb (IoS), virtualizácia, digitálne dvojčatá a nástroje umelej inteligencie už v súčasnosti umožňujú generačnú zmenu v riadení zásob a skladu. Súčasťou tejto generačnej zmeny sú aj WES systémy (Warehouse Execution System), ktoré lepšie vyhovujú komplexným nárokom omni-kanálovej distribúcie.

Viac o generačnej zmene v riadení zásobovania, dynamizácie materiálových tokov ako aj zrýchľujúcej automatizácii skladových operácií a procesov sa dozviete z videoprednášky.

 

WMS systemy WES systemy, riadenie zásobovania

Získajte prístup k videoprednáške:

 

 

Súhlasím so spracúvaním osobných údajov spoločnosťou ANASOFT APR, spol. s r.o. v rozsahu meno, priezvisko, e-mail na marketingové účely - zasielanie newslettera a informácií súvisiacich so službami a produktami spoločnosti, realizovaných podujatí a pod. Odvolanie súhlasu je možné kedykoľvek kliknutím na linku v newsletteri alebo na mailovej adrese gdpr@anasoft.com, ktorá zároveň slúži aj na uplatnenie práv dotknutých osôb podľa §21 až 27 a §100 Zákona č.18/2018 o ochrane osobných údajov v aktuálnom znení.

 

Spoločnosť ANASOFT APR, spol. s r.o. spracúva Vaše osobné údaje v rozsahu kontaktného formulára za účelom kontaktovania Vás vybraným komunikačným kanálom. Pri spracúvaní Vašich osobných údajov na tento účel rešpektujeme a dodržiavame Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov. Máte právo proti tomuto spracúvaniu namietať, a ak tak chcete urobiť, môžete tak urobiť kedykoľvek na mailovej adrese gdpr@anasoft.com alebo na korešpondenčnej adrese spoločnosti.


* Povinné položky

MOHLO BY VÁS TIEŽ ZAUJÍMAŤ

Digitálne dvojča: Inteligentný podnik a smart výroba

Dôležitosť technológie digitálneho dvojčaťa a jej prínos spočívajú v jej simultánnom duálnom nastavení ako simulačného a riadiaceho nástroja. Digitálne dvojča v kombinácii s Internetom vecí (IoT) a strojovou inteligenciou (MI) dokáže transformovať bežné objekty na inteligentné veci.

Nová infraštruktúra inteligentného priemyslu: Smart Industry a ERP

Adopcia a adaptácia nových technológií sa postupne stávajú súčasťou podnikových stratégií, čo následne vedie k nutnosti reštrukturalizácie etablovanej hierarchie informačných systémov. V ére kyber-priemyslu a autonomizačných tendencií podnikov sa preto prehodnocuje aj postavenie ERP systémov, ktoré sa musia integrovať do novej infraštruktúry digitálneho a inteligentného priemyslu.

Umelá inteligencia v logistike | Webinár

Súčasné procesy logistiky, prepravy a riadenia zásobovacieho reťazca sa nachádzajú uprostred éry intenzívnej transformácie. Medzi kľúčové katalyzátory týchto zmien sa zaraďuje umelá inteligencia. Viac o automatizácii podnikovej logistiky sa dozviete z webinára Umelá inteligencia v logistike.