Blog

5 digitálních trendů ve zdravotnictví a med-techu na rok 2024

05.01.2024

Zdravotnictví i v roce 2024 nadále prochází dynamickou digitální transformací. Tento vývoj je ovlivněn několika klíčovými faktory, mezi něž patří rychlý pokrok v technologických inovacích, demografické změny, rostoucí důraz na účinnost a bezpečnost zdravotní péče a změny v očekáváních pacientů.

Jak zkrotit chaos ve firemních dokumentech

05.01.2024

V každé firmě vznikají nedorozumění při práci s dokumenty. Pokud se vám zdá, že jste v práci neustále zavaleni haldami dokumentů, e-mailů, prezentací a různých digitálních materiálů, pak je velmi pravděpodobné, že jste se ocitli uprostřed chaosu obsahu.

6 trendů a predikcí v digitální transformaci a řízení firem na rok 2024

05.01.2024

V roce 2024 se firmy budou muset přizpůsobit rychlým změnám v technologiích, které urychlují nasazování umělé inteligence (AI), což bude mít za následek dynamicky se měnící podmínky na trhu a rostoucí požadavky zákazníků.

Master Data Management: Jak správně optimalizovat kvalitu dat

10.10.2023

Jak maximalizovat efektivitu dat a zajištění spolehlivosti rozhodovacích procesů v podniku.

6 nejčastějších znaků jak poznáte, že váš firemní software je již zastaralý

10.10.2023

Zjistěte, zda nepoužíváte zastaralý software. Má to značný vliv na produktivitu a bezpečnost organizace, a proto je důležité zvážit jeho výměnu, pokud se setkáváme s problémy nekompatibility s moderními systémy, výzvami integrace cloudu, nedostatkem mobilní kompatibility, problémy s API a integrací třetích stran, stejně jako zvýšenými náklady na podporu a výpadky

Jak připravit správní podnikovou strategii řešení bezpečnostních incidentů

10.10.2023

Ve světě, kde kybernetická hrozba je neoddělitelnou součástí podnikání, je správná strategie řešení bezpečnostních incidentů nenahraditelná. Zjistěte, jak se může vaše organizace účinně připravit, reagovat a zvládnout kybernetické útoky, minimalizovat jejich dopad a chránit svoji reputaci.

Jak využít penetrační testování k ochraně před kybernetickými hrozbami

26.05.2023

V dnešním digitálním věku je kybernetická bezpečnost nezbytná pro každé podnikání a penetrační testování je jednou z klíčových strategií proaktivní ochranny. Jak funguje penetrační testování, jaké jsou jeho různé typy a jak může pomoci vaší firmě identifikovat slabá místa a posílit bezpečnost vaší infrastruktury.

Jak proaktivně zvýšit kybernetickou odolnost podniku řešeními SIEM

10.05.2023

Řešení SIEM nabízí komplexní přístup ke kybernetické bezpečnosti od monitorování v reálném čase, přes detekce hrozeb až po adekvátní reakce na incidenty. Zjistěte jak můžete aktivně zajistit svou odolnost vůči kybernetické bezpečnosti pomocí řešení SIEM.

Digitální vlastnoruční podpis je dnes již dostupný všem

09.05.2017

Kompletní digitalizace firemní dokumentace včetně podepisování zrychluje procesy, šetří náklady a má potenciál změnit celé obchodní modely.

Personální agentury se díky digitálnímu vlastnoručnímu podpisu zbavují papíru

31.03.2017

Víte, kolik listů papíru ve vaší firmě denně vytisknete a následně podepsány založíte do archivu? AGENTURA PLUS, která patří mezi největší personální agentury v České republice, svou spotřebu spočítala. Odteď pracovníci podepisují smlouvy i výplatní pásky na tabletu, díky čemuž firma kompletně digitalizovala celou papírovou agendu.

Nové evropské nařízení eIDAS zjednodušuje elektronické transakce založené na podpisu

02.08.2016

Od července tohoto roku vstupuje v celé Evropské unii v platnost nové nařízení o elektronické identifikaci a službách vytvářejících důvěru pro elektronické transakce známé pod zkratkou eIDAS, které v členských státech harmonizuje požadavky pro vzájemné uznávání elektronické identifikace.

Kdy budou naše kanceláře konečně bezpapírové

06.06.2016

Průzkum mezinárodní agentury GfK ve spolupráci s týdenníkem Trend a IT Asociaciou Slovenska ukázala, že systémy pro digitalizaci a management dokumentů patří do první pětky nejpoužívanějších podnikových IT. Většina firem je označuje za mimořádně přínosné a více než čtvrtina do těchto řešení plánuje v nejbližších třech až pěti letech investovat.