[Prípadové štúdie] Digitálna výroba 2020: Kolektívna inteligencia v smart výrobe

kolektívna inteligencia chytrá výroba digitálna výroba 2020

Ako efektívne optimalizovať a automatizovať logistiku vo výrobe a pri riadení zásob? Aké je praktické využitie kolektívnej inteligencie a digitálnych dvojčiat vo výrobných a logistických procesoch?

Spoločnosť ANASOFT sa počas konferencie Digitálna výroba 2020 venovala výzvam, ktorým podniky v súčasnosti čelia pri riadení interných logistických tokoch a zásobovaní výroby. Prednáška Kolektívna inteligencia v smart výrobe sa zameriava predovšetkým na dve kľúčové oblasti priemyselnej logistiky: dynamický Milk Run systém a inteligentné riadenie zásob a skladu systémom WES. 

Tieto dve formy, ktoré sú súčasťou vnútropodnikovej logistiky a priemyselného zásobovania, predstavujú účinné spôsoby zvýšenia produktivity, flexibility, objemu, kvality a celkovej efektivity zásobovacích procesov a podnikovej logistiky. Logistické toky sú už riadené v reálnom čase a vďaka tomu bezodkladne reagujú na vznikajúce okolnosti ako aj na potenciálne meniace sa priority počas výroby.

Inteligentná automatizácia riadenia výrobnej logistiky v predstavených projektoch v prípadovej štúdii využíva technológie a princípy kolektívnej inteligencie a inteligentných autonómnych agentov (digitálnych dvojčiat).

 

kompletný záznam prednášky

 

ĎALŠIE WEBINÁRE, KTORÉ BY VÁS MOHLI ZAUJÍMAŤ 

Digitálna automatizácia skladovej logistiky

Záznam webinára Česko-nemeckej obchodnej a priemyselnej komory a spoločnosti ANASOFT o možnostiach a spôsoboch digitálnej automatizácie riadenia skladovej logistiky. Stratégie naskladnenia a vychystania zákazníckych objednávok sú demonštrované na prípadovej štúdii zo spoločnosti Dedoles.

Automatizácia skladu novou generáciou WMS systémov

Digitálne technológie a digitalizácia posúvajú zásobovanie a riadenie skladu na novú úroveň. Aktuálny trend intenzívnejšej integrácie zásobovacieho reťazca a nasadzovania inteligentných riešení na riadenie materiálových tokov sa prejavuje aj pri digitalizácii a automatizácii skladov

Inteligentné zásobovanie pre JIT výrobu

Ako zabezpečiť včasné zásobovanie výrobných liniek a pracovísk správnymi a kvalitatívne nezávadnými komponentami pri stúpajúcej variabilite vyrábaných produktov?