Digitálna automatizácia skladovej logistiky | Webinár

22.06.2020

Digitálna automatizácia skladovej logistiky | Webinár

Záznam webinára Česko-nemeckej obchodnej a priemyselnej komory a spoločnosti ANASOFT o možnostiach a spôsoboch digitálnej automatizácie riadenia skladovej logistiky. Stratégie naskladnenia a vychystania zákazníckych objednávok sú demonštrované na prípadovej štúdii zo spoločnosti Dedoles.

Koronakríza pripravila záťažový test logistických procesov predovšetkým pre odvetvie logistiky a  elektronického obchodu (e-Commerce). Následkom núdzových opatrení z dôvodu zamedzenia šírenia ochorenia COVID-19 museli kamenné predajne zatvoriť takmer všetky svoje prevádzky. To sa prejavilo na presune väčšej časti nákupného správania do digitálneho prostredia.

Online obchody a e-shopy nepocítili nápor objednávok len na svojich zákazníckych a objednávkových platformách, ale predovšetkým na svojich skladových a distribučných procesoch. K zabezpečeniu rýchlych vychystávacích cyklov, predovšetkým pri vysokoobrátkovom tovare, zamedzeniu vzniku úzkych hrdiel ako aj k zvýšeniu efektivity jednotlivých skladových a zásobovacích operácií, sa už v súčasnosti využívajú inteligentné algoritmy, ktoré zároveň umožňujú dynamické riadenie skladuzásobovania v reálnom čase.

Česko-nemecká obchodná a priemyselná komora v spolupráci so spoločnosťou ANASOFT pripravili webinár o možnostiach digitálnej automatizácii riadenia skladu a skladovej logistiky inteligentnými technológiami.

Efektívne riadenie skladových procesov a dynamické spracovanie zákazníckych objednávok je demonštrované na prípadovej štúdii zo spoločnosti Dedoles. Predajca originálneho oblečenia Dedoles sa v súčasnosti zaraďuje medzi jednu z najrýchlejšie rastúcich stredoeurópskych firiem podnikajúcich v medzinárodnom internetovom predaji.

Kombinácia technológií inteligentného a dynamického riadenia vychystávacích operácií a logistických procesov spolu s vhodne zvolenými skladovacími stratégiami a vychystávacími metódami umožňuje spoločnosti Dedoles flexibilne škálovať svoje obchodné aktivity pri medzinárodnej expanzii.

digitálna automatizácia riadenie vychystávania skladová logistika riadenie skladu

 

prístup k záznamu z webinára:

 

 

Súhlasím so spracúvaním osobných údajov spoločnosťou ANASOFT APR, spol. s r.o. v rozsahu meno, priezvisko, e-mail na marketingové účely - zasielanie newslettera a informácií súvisiacich so službami a produktami spoločnosti, realizovaných podujatí a pod. Odvolanie súhlasu je možné kedykoľvek kliknutím na linku v newsletteri alebo na mailovej adrese gdpr@anasoft.com, ktorá zároveň slúži aj na uplatnenie práv dotknutých osôb podľa §21 až 27 a §100 Zákona č.18/2018 o ochrane osobných údajov v aktuálnom znení.

 

Spoločnosť ANASOFT APR, spol. s r.o. spracúva Vaše osobné údaje v rozsahu kontaktného formulára za účelom kontaktovania Vás vybraným komunikačným kanálom. Pri spracúvaní Vašich osobných údajov na tento účel rešpektujeme a dodržiavame Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov. Máte právo proti tomuto spracúvaniu namietať, a ak tak chcete urobiť, môžete tak urobiť kedykoľvek na mailovej adrese gdpr@anasoft.com alebo na korešpondenčnej adrese spoločnosti.


* Povinné položky

MOHLO BY VÁS TIEŽ ZAUJÍMAŤ

Evolúcia riadenia skladov a budúcnosť zásobovania

Digitalizácia prináša nové možnosti efektívneho riadenia materiálových tokov. Sklady a skladové procesy sa často stávajú prvým krokom pri automatizácii zásobovacieho reťazca a logistiky.

Globálne megatrendy v logistike a priemysle na rok 2020

Nastupujúce desaťročie so sebou prinesie ďalšie revolučné zmeny, ktoré budú mať priamy dopad aj na logistiku a priemysel. Príchod roku 2020 predznamenáva viaceré kľúčové globálne trendy, v ktorých práve nové technológie budú zohrávať nenahraditeľnú úlohu.

Automatizácia skladu novou generáciou WMS systémov | Videoprednáška

Digitálne technológie a digitalizácia posúvajú zásobovanie a riadenie skladu na novú úroveň. Aktuálny trend intenzívnejšej integrácie zásobovacieho reťazca a nasadzovania inteligentných riešení na riadenie materiálových tokov sa prejavuje aj pri digitalizácii a automatizácii skladov.