Video: Automatizácia skladu novou generáciou WMS systémov

Automatizácia skladu novou generáciou WMS systémov  Videoprednáška

Digitálne technológie a digitalizácia posúvajú zásobovanie a riadenie skladu na novú úroveň. Aktuálny trend intenzívnejšej integrácie zásobovacieho reťazca a nasadzovania inteligentných riešení na riadenie materiálových tokov sa prejavuje aj pri digitalizácii a automatizácii skladov. Súčasné WMS systémy už nahrádza nová generácia inteligentných riadiacich WES platforiem s rozšírenou modularitou a škálovatelnosťou.

Procesy logistiky a riadenia materiálového toku sa nachádzajú uprostred éry digitálnej renesancie. Nové technológie a princípy, ktoré so sebou prináša štvrtá priemyselná revolúcia a nástup inteligentného priemyslu, transformujú postupy a procesy riadenia zásob, tokov a vnútropodnikovej logistiky. Sklady a skladové procesy sa často stávajú prvým krokom pri automatizácii zásobovacieho reťazca a logistiky aj vzhľadom na neustále rastúce odvetvie e-Commerce.

Technológie z inventára štvrtej priemyselnej revolúcie ako Internet služieb (IoS), virtualizácia, digitálne dvojčatá a nástroje umelej inteligencie už v súčasnosti umožňujú generačnú zmenu v riadení zásob a skladu. Súčasťou tejto generačnej zmeny sú aj WES systémy (Warehouse Execution System), ktoré lepšie vyhovujú komplexným nárokom omni-kanálovej distribúcie.

 

ĎALŠIE WEBINÁRE, KTORÉ BY VÁS MOHLI ZAUJÍMAŤ 

Digitálna výroba 2020: Kolektívna inteligencia v smart výrobe

Ako efektívne optimalizovať a automatizovať logistiku vo výrobe a pri riadení zásob? Aké je praktické využitie kolektívnej inteligencie a digitálnych dvojčiat vo výrobných a logistických procesoch?

Digitálna automatizácia skladovej logistiky

Záznam webinára Česko-nemeckej obchodnej a priemyselnej komory a spoločnosti ANASOFT o možnostiach a spôsoboch digitálnej automatizácie riadenia skladovej logistiky. Stratégie naskladnenia a vychystania zákazníckych objednávok sú demonštrované na prípadovej štúdii zo spoločnosti Dedoles.

Inteligentné zásobovanie pre JIT výrobu

Ako zabezpečiť včasné zásobovanie výrobných liniek a pracovísk správnymi a kvalitatívne nezávadnými komponentami pri stúpajúcej variabilite vyrábaných produktov?