Inteligentné zásobovanie pre JIT výrobu [Webinár]

ako zabezpecit just in time zasobovanie pre variabilnu vyrobu

Ako zabezpečiť včasné zásobovanie výrobných liniek a pracovísk správnymi a kvalitatívne nezávadnými komponentami pri stúpajúcej variabilite vyrábaných produktov?

Prípadová štúdia predstavuje inteligentné a semi-automatizované riadenie logistických tokov vo výrobe variabilných produktov. Logistický tok komponentov je manažovaný na základe aktuálnych biznis požiadaviek odberateľa.

Riadenie logistických procesov prebieha prostredníctvom implementovanej technológie kyberneticko-fyzikálneho systému, ktorý využíva princípy a technológie interoperabilného internetu vecí (IoT), digitálnych dvojčiat a decentralizovanej architektúry. Inteligentný riadiaci systém prepája automatizované vozíky, dopravníkové pásy, každú sledovanú paletu s materiálom a HMI terminálmi operátorov.

Dynamická synchronizácia výrobných procesov so správnou Just in Time dodávkou predpripravených komponentov prebieha aj prostredníctvom prepracovaných algoritmov vyvinutých pre agilné naskladňovacie a expedičné stratégie.

 

ďalšie WEBINÁRE, KTORÉ BY VÁS MOHLI ZAUJÍMAŤ 

Digitálna automatizácia skladovej logistiky

Záznam webinára Česko-nemeckej obchodnej a priemyselnej komory a spoločnosti ANASOFT o možnostiach a spôsoboch digitálnej automatizácie riadenia skladovej logistiky. Stratégie naskladnenia a vychystania zákazníckych objednávok sú demonštrované na prípadovej štúdii zo spoločnosti Dedoles.

Automatizácia skladu novou generáciou WMS systémov

Digitálne technológie a digitalizácia posúvajú zásobovanie a riadenie skladu na novú úroveň. Aktuálny trend intenzívnejšej integrácie zásobovacieho reťazca a nasadzovania inteligentných riešení na riadenie materiálových tokov sa prejavuje aj pri digitalizácii a automatizácii skladov.

Digitálna výroba 2020: Kolektívna inteligencia v smart výrobe

Ako efektívne optimalizovať a automatizovať logistiku vo výrobe a pri riadení zásob? Aké je praktické využitie kolektívnej inteligencie a digitálnych dvojčiat vo výrobných a logistických procesoch?