Webinář: Umělá inteligence v logistice

Umělá inteligence v logistice | Webinář

Současné procesy logistiky, přepravy a řízení dodavatelského řetězce se nacházejí uprostřed éry intenzivní transformace. Mezi klíčové katalyzátory těchto změn patří umělá inteligence. Více o automatizaci podnikové logistiky se dozvíte z webináře Umělá inteligence v logistice.

Studie Forbes Insights zjistila, že 65 % řídících pracovníků z oblasti přepravy věří, že procesy logistiky, řízení dodavatelského řetězce a dopravy se nacházejí uprostřed renesance – éry intenzivní transformace. Největším katalyzátorem změn a inovací je právě rozvoj umělé inteligence (AI), strojového učení (ML) a dalších příbuzných technologií.

 

Umělá inteligence (AI) v lo... by on Scribd

Revolučnost umělé inteligence v logistice:

  • Umělá inteligence předzpracovává obrovské množství dat, čímž urychluje rozhodovací procesy. Zaměstnanci skladů, zásobování a dopravy tak mohou díky umělé inteligenci automatizovat vyhodnocování vstupních údajů v reálném čase.
  • Technologie umělé inteligence se nasazují při digitalizaci a automatizaci skladovacích procesů, které již zabezpečuje nová generace inteligentních WMS systémů - WES (Warehouse Execution Systémy) a Smart Warehouse řešení.
  • Strojová inteligence a samo-učící se algoritmy zpracovávají historické a aktuální data při dynamickém řízení vnitropodnikového zásobování a materiálových toků. Algoritmy vyhodnocují obrátkovost materiálu nebo výrobku na základě dostupných dat a tomu následně přizpůsobují plánování výroby nebo vychystávání objednávek.
  • Umělá inteligence a digitální dvojče představují klíčové komponenty pro Smart Industry systémy, které řídí jednotlivé operace autonomně a inteligentně. To znamená, že se automatizace v podnikových procesech mění na autonomizaci.

                                       Konzultace zdarma                            

WEBINÁŘE, KTERÉ BY VÁS MOHLI ZAJÍMAT

just in time just in sequence zásobování variabilní výroba smart industry kolektivní inteligence chytrá výroba logistika automatizace digitalizace skladová logistika