Stále chodíte na poštu se zásilkami pro vlastníky bytů? S hybridní poštou už to není potřeba.

14.06.2020

DOMUS - Hybridní pošta

Hybridní pošta

Hybridní pošta je komplexní řešení zabezpečení výroby, balení, třídění zásilek a jejich zaslání adresátům podle adresních údajů uvedených na zásilce. Podání zásilek se realizuje elektronicky - zasláním nebo odevzdáním údajů.

Nezbytnou součástí práce správce je zasílání velkého množství zásilek – ročního vyúčtování, předpisů, upomínek. Pokud jste ještě stále jedním z těch, kteří zasílají vyúčtování poštou, určitě oceníte výhody hybridní pošty. Osvobodíte se od jejich tisku a kupování obálek. Neztrácíte čas a peníze chozením na poštu. Vaše zásilky pro vlastníky bytových a nebytových jednotek díky hybridní poště vytisknete, zabalíte a odešlete z pohodlí kanceláře či dokonce ze svého obývacího pokoje.

Co je vhodné tímto způsobem zasílat?

  • roční vyúčtování
  • zálohové předpisy
  • upomínky
  • informační materiály 

Hybridní pošta je určena pro: 

  • všechny, kteří komunikují s větším počtem zákazníků

Výhody hybridní pošty:

  • nízké náklady
  • zasílání již od 1 listu
  • komplexní služba (tisk, obálkování, distribuce = jeden dodavatel)
  • u doporučených zásilek máte stav doručení zásilky přímo v systému
  • zásilky zůstávají archivovány v systému včetně zaslaných PDF, vždy víte, co jste odeslali a jakým způsobem 

Z DOMUSu přímo do schránky – ukázky z informačního systému

Pro lepší představu jsme připravili ukázku, jak se realizuje zaslání Vyúčtování prostřednictvím hybridní pošty v informačním systému pro správce DOMUS z dílny firmy ANASOFT.

Vše funguje úplně jednoduše. Hybridní pošta je integrována přímo v modulech informačního softwaru.

Nejdříve si připravíte dokument, například Vyúčtování nákladů:

DOMUS - Vyúčtování nákladů

 

Kliknete na ikonu Vytvoř zásilky, ukáže se okno, kde si odesílatel zvolí možnost Odeslat hybridní poštou. Samozřejmě je na správci, zda zvolí jiné možnosti, jako například zaslání zásilek prostřednictvím emailu.

DOMUS - Vytvoření zásilky přes hybridní poštu

 

K Vyúčtování přiložíte další výstupy, jako je např. zpráva o činnosti správce, DZOI nebo přílohy od externích dodavatelů. Tento krok je možné si představit jako vkládání listů do obálky.  Následně vytvořené pdf soubory DOMUS zašle smluvnímu hybridnímu operátorovi, který je zaobálkuje a podá na poště.

 

Pokud máte další otázky k možnostem zpracování zásilek, ať už prostřednictvím hybridní pošty nebo emailem, neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám kdykoliv nezávazně představíme inovativní možnosti správy prostor.