3 nejvíce oceňované novinky softwaru pro správu bytů

18.02.2016

Jozef Turóci, Product Manager ANASOFT

ANASOFT přinesl koncem roku 2015 novou verzi informačního softwaru pro správu bytů DOMUS – verzi 9. V současnosti jí používá více než 180 společností.

Představujeme vám 3 novinky, které byly nejvíce oceněny přímo uživateli DOMUS 9.

3. Fulltextové vyhledávání

Umožňuje hledat texty kdekoliv v rámci oken. V dosavadních verzích se dalo vyhledávat v rámci jednoho sloupce údajů. Bylo to nepraktické, když jste hledali text například ve fakturách a příslušný text nebyl v hlavičce, ale v některém z řádků připojených k faktuře. Přesně tuto situaci ocení uživatelé, protože stačí zadat text do pole fulltextového vyhledávání a systém kompletně prohledá otevřenou evidenci – například seznam faktur. 

Fulltextové vyhledávání DOMUS 9

2. Archív zásilek

Verze DOMUS 9 přinesla zásilky do všech výstupů v systému, ve kterých se dá rozeznat adresát. Například výstup předpisu nebo ročního vyúčtování obsahuje vždy adresáta = vlastník bytu. Zásilky umožňují navolit, komu se má tisknout výstup na tiskárně, komu poslat emailem a komu doručit do schránky zpráv na portálu www.poschodech.cz. Navíc si zásilky všechny takto vytištěné/zaslané dokumenty pamatují včetně zaslaného emailu a PDF souboru s příslušným výstupem. A právě tento archív zásilek oceňují uživatelé za velmi rychlý přehled o komunikaci s vlastníkem.

Archív se otevírá postavením se na vlastníka a pokynem zobrazení archívu:

Archív zásilek DOMUS 9

1. Strom oken

Ve verzi DOMUS 9 je seznam otevřených oken vždy přístupný na levé straně. Uživatel si může otevřít libovolný počet oken a přepínat se mezi nimi jednoduchým kliknutím. Je to podobné jako v programu Microsoft Outlook. Navíc se okna dají jednoduše připnout a po opětovném spuštění programu jsou opět přístupné. Tím pádem jsou často používané evidence, výstupy přístupné okamžitě. Tato funkčnost je ze všech nejvíce hodnocena. 

Strom oken DOMUS 9